Kärlek
Publicerat den

God morgon!! På torsdagar är jag uppe före tuppen. 05:05 ringer klockan.. Löööv it...not.. ;)
Måste berätta att när jag skulle gå och lägga mig igår och lyfte på täcket låg det en lapp vid kudden, mitt hjärta smälte :) Min Hubby hade varit hemma en snabb sväng under dagen för att hämta lite grejer! (Sen att han hade sett att lägenheten hade förvandlats till ett bombnedslag glömmer vi)
Sånna små enkla saker kan verkligen göra mycket och både underlätta samt göra vardagen speciell, och hålla kärleken vid liv såklart <3
Kärleken är verkligen underbar om man bara låter sig falla! :)




Fiskbullar
Publicerat den

 
 

Halva jobbveckan redan borta, tiden går alltid så fort!!
Btw så passar jag på att äta sånt som Hubby inte gillar nu när jag är Gräsänka, typ som fiskbullar, fiskbullar och fiskbullar. Imorgon blir det kanske lite blodpudding? Han äter säkert ärtsoppa, kroppkakor och sånt grose ;)

Jag är ju ute större delar av dagarma så det är ju underbart att det fortfarande är högsommarvärme. Jag skuttar runt i klänningar och shorts på jobbet - wonderful!!

Nu ska jag fullständigt dö i soffan och skita i hur hela vårt hem ser ut som ett bombnedslag, det skjuter jag upp till imorgon :-D

 

 



Superfika
Publicerat den

 
 

Tänk vilken energi man kan få av vissa människor, Jana är en av dem som jag får det där lilla extra av!
Vi lärde ju känna varandra när vi båda pluggade på Malta för 7 år sen. När vi sen kom hem till Sverige bodde jag i Stockholm och hon i Skåne så jag åkte ner och träffade henne med jämna mellanrum.

Man kan nästan säga att hon förändrade mitt liv (nåja, det är ju jag som har gjort valen) eftersom jag träffade Patric genom henne, det var hon som presenterade Malmö och Lund för mig en vinter för 6 år sen. Om jag inte hade träffat henne hade jag ju inte levt det liv jag lever idag. Rätt häftigt, eller hur?

2010 flyttade ju jag ner till Malmö och i samma veva började hon plugga i Växjö och Jönköping, men nu i somras har hon äntligen flyttat tillbaka till sin hemstad, så nuuu bor vi i samma län ;-)
Var så uppe i vårt skvaller så tänkte inte på att fota henne, men hon fick upp en bild på Instagram rätt fort på mig, så jag får bjuda på en gammal istället ;)

Jana, Natalie och Jag 2006.
 
 



Tisdag eftermiddag
Publicerat den

Jag tycker ändå att jag klarat att vara gräsänka rätt bra hittills. Har gått och lagt mig kl 01 respektive 23:30, ätit hämtmat i form av sallader och nu efter jobbet är jag på väg in till Malmö för att fika med bästa Jana. Bättre tidsfördriv får man leta efter!!
Jana träffade jag när jag pluggade på Malta 2006 och det var genom henne jag träffade min kärlek för 6,5 år sen i Lund :)




It's just another manic monday
Publicerat den

 
 
Sitter i soffan och äter en sallad från Red Fellas, så jäkla god! Serranoskinka, mozzarella, cashewnötter, sallad, coctailtomater, lök med mera med mera :)
Lyssnar på lite peppmusik också innan jag tänkte ta tag i hemmet. Jag är gräsänka den här veckan och jag är sjukt duktig på att lägga saker överallt. Och då menar jag verkligen ÖVERALLT!
Jag är rätt trött så kan bli skönt att slänga sig på soffan sen, går det nåt bra på tv ikväll?
 
 
 



Ny blogg
Publicerat den

Jag har bloggat till och från sen typ 2006 men nu kände jag för en riktig omstart. Jag är snart då i livet där det kommer ta en ny vändning och gå in på nya riktlinjer. En hållplats i livet jag längtat och sett fram emot lixom, vågar jag? Resan kommer bli awesome, häng med! :)

 




Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Mitt första inlägg.