Behind blue eyes
Publicerat den

13 timmars jobbdag idag. Kämpa kämpa kämpa!! ;)
Samlar lite extra energi i personalrummet och chillar med Puh!
 







Fredagsmyyyys
Publicerat den

 
 
Fredag igen, mmmmyyyys ;-)
Hubby kom hem från Rhodos natten till onsdag så ska bli mysigt att ha en helg tillsammans. Vi har funderat på att börja klättra. Måste börja träna röven mer om han ska stå nedanför och passa på linan ;)
 
Förra helgen hade jag en heldag med min fina vän Jana. Shopping, fika, promenad genom stan i höstsolen och sen bowling med ett gäng tjejer och drinkar på kvällen!
 
Hoppas ni får en härlig helg!!
 
 
 
 
 



Nyfrissad
Publicerat den

 
 
Det här med frisör är ju (för mig i alla fall) rätt svårt. Jag har en kanonfrisör i sthlm. Hon gör mig alltid nöjd, jag behöver bara gå dit och sätta mig, prata om jag vill prata, vara tyst om jag vill vara tyst, blunda om jag vill blunda, lyssna på musik om jag vill, läsa om jag vill... ja ni fattar!
Jag är trygg i hennes händer till 200%. Hon använder bara bra produkter (Altena, som jag hittills inte hittat nån annan frisör använda). Men det känns löjligt att åka till sthlm och "slösa" bort en hel dag som jag hade kunnat spendera med familj och vänner bara för att gå till henne. Så under dessa 3 år (tänk att jag bott här i malmö i 3 år!!!) har jag väl varit hos frissan kanske 3-4 gånger. I sthlm gick jag i snitt var fjärde månad. Detta har ju resulterat i att min hårkvalité försämrats enormt (det hårda vattnet i skåne har nog bidragit en del oxå).
 
Men i alla fall... i veckan som var gick jag till en ny frisör. Hon var väldigt snabb, kladdade ganska mycket. Slängde på färgen så att det skvätte. Det kändes lixom som om hon var stressad. Jag tror inte vi sa nåt under hela besöket förutom lite om vilka färger och vilken frisyr jag ville ha. Det var en rätt stor salong på ett köpcentrum så det var absolut ingen lugn och ro. Kunden bredvid var en tjej som satt och smsa med högsta volym på sms-signalen som lät var 30e sekund. Hon gjorde inte slingorna enda in på hårbotten utan det är ca 1-1,5 cm utväxt fortfarande.
Förutom det så är jag rätt nöjd, men min frisör i sthlm är fortfarande bäst. Det finns lixom ingen som kan leva upp till henne. Varför har hon satt så hög standard? Lite tröttsamt ;)