Kärlek
Publicerat den

Den här kärleken man kan känna till ett djur är ju nåt speciellt! Tänkte visa en bild som Hubby tagit :)
 
 
Suddig bild men så här ligger vi och sover nästan varje natt ❤️



Tandläkarbesök
Publicerat den

Ja, då var det dags för årets tandläkarbesök. Det var inget lyckligt slut på dagens besök, fick med mig både hemläxa och en ny tid för att laga hål, tror jag spyr en smula!
Hemläxan var att använda tandpetare i plast varje kväll innan tandborstningen fram till februari då nästa besök är. Fick också ett tips att använda vänsterhanden för att borsta på höger sida, för att komma åt bättre tydligen. Så, lets do this! Mot en bättre munhälsa! ;)
 





En mindre bra måndag
Publicerat den

Idag har jag varit och lämnat blod för att testa om jag är allergisk mot gluten, laktos etc. Blodprov är det vidrigaste man kan göra enligt mig. Jag kan hoppa fallskärm tusen gånger, men när det kommer till blodprov får jag nästan panik. Jag börjar gråta, svettas och får svårt att andas normalt men nu är det gjort och jag hade två gulliga sköterskor som tog väl hand om mig ❤️
Efter det köpte jag mig ett nagellack för att jag varit så duktig, och tog en sakta promenad genom stan!
 
Nu ska vi laga tacos och titta på ensam mamma söker, puss puss!
 






Julkalender
Publicerat den

De som känner mig vet ju att jag är julgalen. Julen är den bästa högtiden, utan tvekan! Att ge bort presenter, slå in klapparna, glögg, julkalendern, musiken och ja, allt är lixom underbart!
Nu har ju vi inga barn men jag tycker ändå man kan pynta och mysa till det. Så har jag vuxit upp och vill gärna ha det så i fortsättningen också. 
Förra året hade jag och Hubby en julkalender som bestod av små, små tomtepåsar där vi hade lagt en liten present i varje, så öppnade vi varannan dag. I år hittade jag en fin på IKEA där det är små, små lådor i en Tomte där vi ska lägga små lappar till varandra varannan dag ❤️
 








Hellre rena rutor än rutiga renar?
Publicerat den

Idag har jag äntligen fått ändan ur och putsat våra fönster. Vi har haft byggarbetsställningar utanför huset sen i slutet på augusti och de ska vara kvar där ett tag till. Det var så skitigt att det knappt gick att se ut genom fönstrena, men nu är de skinande rena och redo för julpynt nästa helg ;)
 


En katt i mitten ❤️



Skit i vad folk tycker och tänker
Publicerat den

Brukar ni också fåna er hemma framför kameran eller stuttsa runt och sjunga och dansa? Det gör jag jämt, men framför allt när jag är ensam hemma. Man blir supergla så på med musik på högsta volym, skit i vad grannarna tycker och tänker och bara gå loss ;)
 





Vardagslyx?
Publicerat den

 
 
Det var ett tag sen sist. Har varit en sväng till familjen i Stockholm, fixat lite mer här hemma, tränat en del och sen såklart det vanliga vardagspusslet. 
Både jag och Hubby är fruktansvärt dåliga på att tömma och plocka in i diskmaskinen. Varför? Ingen som helst aning egentligen, det tar ju bara 2 min och ja, jag har tagit tid. Exakt 2 min tar det!
 
Snart är det ju dags för storstädning, fönsterputsning och sen efter det: JULPYNTNING, julbakning, julklappsplanering, konserter, marknader, mys, paketinslagning, rimning med mera, med mera. Och ni ska få följa med på allt! ;)
 
Myser kommer jag göra i min mysdress från blooming som jag köpte förra vintern:
 
 
 
När kommer snön?